Списак путника за Порторож

44

Фудбалери Црвене звезде у понедељак 20. јануара путују на прву фазу припрема у Словенију.

Тренер Славиша Стојановић одредио је списак од 24 играча који ће се на словеначком приморју припремати за наставак сезоне.

На списку се налазе:

Бобан Бајковић, Милош Весић, Предраг Рајковић, Марко Петковић, Љубо Ненадић, Никола Мијаиловић, Јован Крнета, Дарко Лазић, Новак Мартиновић, Милан Јокић, Александар Ковачевић, Горан Гогић, Вукан Савићевић, Нејц Печник, Дарко Лазовић, Ненад Милијаш, Милош Нинковић, Лука Милуновић, Филип Касалица, Драган Мрђа, Абиола Дауда, Огњен Ожеговић, Ђорђе Ракић и Стефан Михајловић.

Такође, у авиону за Љубљану који са београдског аеродрома полеће у 18:30 часова наћи ће се и чланови стручног штаба: Славиша Стојановић, помоћници, Милош Костић и Братислав Живковић, тренер голмана Срђан Максимовић, као и кондициони тренер Владимир Чепзановић.

Експедиција Црвене звезде након слетања у главни град Словеније, пут до хотела „Марина Порторож“ наставиће аутобусом. Црвено-бели ће боравити у Порторожу до 28. јануара када је планиран повратак за Београд. Три дана касније, тачније 1. фебруара следи одлазак у Копар, на други део припремног периода који ће трајати до 15. фебруара.

Први меч у пролећној полусезони најтрофејнији српски клуб игра 23. фебруара против Јавора на Маракани.

Претходни текстПобеда и повреда капитена у мечу са Радничким
Следећи текстРадоњић: Очекујем велику подршку навијача