Звезда практично без дугова

21

Први човек црвено-белих тврди да је тиму са малог Калемегдана преостало да измири још 336.322 евра, а рок за измирење тог дуга је до 2016. године, што значи да је Звезда практично отплатила комплетан дуг.

Када сам дошао у Црвену звезду клуб практично није постојао, међутим, успели смо да вратимо све дугове и позивам државу да нам уместо садашњих 15 одсто, повећа приходе на 25 одсто – рекао је Човић.

Затим се први човек Звезде позабавио и са вечитим ривалом.

Позивам све клубове као и ми да транспарентно прикажу финансијски салдо. Партизан ми још дугује 60.000 евра, могли смо због тога да им блокирамо рачун, али нисмо јер хоћемо здрав ривалитет. Међутим, мали клубови се често код нас баве великим клубовима – каже Човић.

Први човек Звезде истакао је да приватизација кошаркашког, као ни фудбалског клуба, не долази у обзир.
Мислим да Црвена Звезда треба да буде у власништву грађана ове државе, односно, у већинском власништву, јер смо отворени за могућност докапитализације или реорганизације – закључио је Човић.

На крају се Човић осврнуо и на резултате на терену.

Даћемо све од себе да на сва четири фронта стигнемо до трофеја, међутим, сезона без титуле, али са уласком у Евролигу био би апсолутан успех клуба.

Претходни текстКошаркаши промовисали календар
Следећи текстМушкарци на фајнал фору Купа