Звезда спремна за Војводину

44

После победе у вечитом дербију и невероватног преокрета у Ужицама, фудбалери Црвене звезде у оквиру последњег кола у јесењем делу првенства дочекују екипу Војводине. Црвено-бели имају прилику да пред својим навијачима пруже добру партију и надиграју веома неугодног ривала.

Дарко Лазовић очекује тежак меч, против тврдог ривала.
– Војводина је примила само седам голова у првом делу првенства и сигурно је да неће бити лако да дођемо до нових бодова. Победе у дербију и у Ужицама су додатни мотив за нас. Морамо да подигнемо ниво игре и пред нашим навијачима одиграмо онако како најбоље умемо. Домаћи терен је предност и ми ћемо то искористити– јасан је офанзивац нашег клуба.
Повреда Николе Микића гурнула је у први план Марка Вешовића. Црногорски интернационалац свестан је тежине задатка који је пред црвено-белима.
– Војводина је традиционално неугодан ривал. Играју добар фудбал и на нама је да против Новосађана пружимо максимум. Против Слободе смо до победе стигли на тежи начин, хоћемо рани гол, то је оно што је потребно. Имамо подршку навијача и заиста је време да им се одужимо на прави начин.

Претходни текстЦрвена звезда поново домаћин
Следећи текстСавовић обезбедио другу фазу Еврокупа