Јанковић: Победом бисмо залечили ране

45

Победа у дербију против „вечитог ривала“ и елиминација из Купа Србије од ОФК београда – то је све обележило претходну недељу. Времена за туговање нема, јер већ у недељу иду пут Ужица, где ће одиграти утакмицу 14.кола Јелен Суперлиге против Слободе Поинт.

Тим поводом у Медија центру ФК Црвена звезда организована је конференција за новинаре на којој су своја очекивања изнели тренер Александар Јанковић и Милан Јовановић.

Јанковић је на самом почетку излагања био веома јасан.
Немамо право на обећања и крупне речи. Опет смо сами изабрали да идемо тежим путем јер уколико желимо да валоризујемо победу у дербију и залечимо ране након елиминације из Купа, морамо да победимо у недељу. Играмо против екипе која има стабилност на свим нивоима, коју предводи добар тренер, и они су свакако један амбициозан клуб који сваке године све више напредује. Радује ме то што ћемо играти у правом фудбалском амбијенту, пред пуним трибинама стадиона у Ужицу. Кадровска ситуација у нашем тиму је добра, радује нас повратак Кадуа који ће путовати на сусрет са Слободом, као и прикључивање Асамое пуном тренажном процесу. Са друге стране Никола Микић због повреде скочног зглоба и Александар Пантић из познатих разлога неће бити у строју за наредни меч – објаснио је Александар Јанковић.
На шефово излагање није пуно тога имао да дода ни дефанзивац нашег клуба Милан Јовановић.
Мотивисани смо и сконцентрисани само на то да пружимо добру партију и на тај начин повратимо ентузијазам и атмосферу у свлачионици коју смо имали након дербија. Победа је најбољи начин и да заборавимо елиминацију из Купа после пораза од ОФК Београда. Насупрот нама имаћемо добар тим који нема велики императив, што ће нам додатно отежати посао, али ми мислимо само на нас и нашу игру – истакао је Јовановић.

Претходни текстНова победа у Еврокупу
Следећи текстСликање за календар у завршној фази