Црвено – беле славиле пред дуел са Динамом

32

Одбојкашице Црвене звезде дочекале су екипу Колубаре у 6. Колу Суперлиге. У хали ”Шумице”, црвено – беле су пред око 150 гледалаца рутински победиле свог противника пред дуел у Лиги шампиона са одбојкашицама московског Динама.

Први сет наше девојке су решиле резултатом 25:14. Екипа Колубаре пружила је нешто јачи отпор у другом сету, али су изабранице Ратка Павличевића успеле да вежу пар сјајних поена, смечевима Ане Бјелице, и добију сет резултатом 25:21. Трећи сет су одбојкашице Звезде одиграле доста опуштеније и добиле са 25:19. Капитен црвено – белих Ана Бјелица била је покретач екипе, и најефикаснија у свом тиму са 12 поена. Николина Лукић и Мина Поповић одлично су се показале, и освојиле по 10 поена.
Тренер Ратко Павлићевић истакао је да је његова екипа доста уиграна када се ради о мечевима у домаћем шампионату.
Имали смо доста тешко гостовање у Москви против Динама. Играму у јако згуснутом распореду, тако да су шансу на мечу са Колубаром добиле  неке младе одбојкашице, које су се добро показале. Већ у уторак играмо реванш утакмицу са Московљанкама пред својом публиком, и надам се да ћемо бити достојан противник – рекао је Павличевић.
Свој квалитет црвено – беле показују на утакмицама у домаћем првенству, нису успеле да тријумфују у Лиги шампиона, али већ у уторак играју са Динамом где ће покушати да испрате темпо којим играју њихове противнице.

Претходни текстЦрвено бели тријумфовали у дербију
Следећи текстНастављена серија победа