Спремни за Јагодину

43

Фудбалери Црвене звезде дочекаће Јагодину  на Маракани у  суботу, од 19 часова, у оквиру 11.кола ЈСЛ. Екипа Јагодине се налази тик уз Црвену звезду, као трећепласирана. Самим тим ова утакмица добија епитет дерби кола.

Тренер црвено-белих Александар Јанковић упознат је са квалитетом наредног ривала.
Играмо са екипом која се на табели налази одмах иза нас, тако да заслужује респект. Они су једна екипа која је јако квалитетна, имају добре играче на свим позицијама. Као тим делују јако компактно. Такође јако ценим њиховог тренера Сима Крунића. Морам да будем спреман, што се тактике тиче, на сваку ситуацију морам да будем спреман. Лично мислим да ће доћи на Маракану да се надигравају  јер немају шта да изгубе. Они су екипа која код куће има максималан учинак, у гостима нешто слабији. Утакмице на којима се ломило су добијали, тако да су захваљујући томе стекли самопоуздање.
Што се тиче играча из Јагодине  на које би посебно требало обратити пажњу, Јанковић каже:
Одласком Мудринског они су остали без најистуренијег нападача. То ништа не значи јер они свакако постижу голове. Свакако да бих издвојио Стојановића и Ђенића– закључио је Јанковић.
Првотимац  Црвене звезде, Филип Младеновић је рекао да очекује победу.
Сматрам да имамо као Црвена звезда  имамо императив победе. Ово је још једна тешка утакмица у низу, али ћемо дати све од себе да победимо.
У јавности се све чешће може чути да Младеновић на позицији левог бека нема конкуренцију, те се његово играње на свакој утакмици подразумева.
Не бих се сложио са констатацијом да немам  праву конкуренцију. Ненадић је добар, искусан играч. То што ја играм, а не он није питање за мене већ за тренера– рекао је дефанзивац црвено-белих Филип Младеновић.

Претходни текстЦрвено беле поражене у Пољској
Следећи текстПротив Солонока на победу