Наставак тријумфалне серије у Суботици

43

Шампионске амбиције фудбалери Црвене звезде јасно су исказали у Ивањици. Победа над Јавором их је сместила на врх табеле, на место на којем нису били пуне две године. С обзиром на то да су толико чекали на повртак на лидерску позицију, црвено-бели немају намеру да тешко стечено место тек тако препусте, стога се не поставља дилема око циља с којим ће изаћи на мегдан Спартаку у Суботици.

– Овај меч заокружује тежак циклус згуснутог календара. Пред нама је и репрезентативна пауза и битно је да на њу одемо у добром расположењу, које ћемо задржати са новом победом, са нова три бода. Срећни смо што смо после дуго времена први у лиги, али желимо и да покажемо да смо остали хладне главе. У Суботици ћемо мислити само на терен, само на своју игру – рекао је тренер црвено-белих Александар Јанковић.
Везиста Милош Димитријевић најавио је још један поход на три бода, и додао да би волео да се „Спартак отвори, јер би то било добро и за Звезду и за гледаоце“.
После краће паузе у погон се вратио штопер Никола Максимовић, тако да ће бити у конкуренцији за тим на овом гостовању. Утакмица се, иначе, игра у недељу од 15.00 часова.

Претходни текстЗвезди припао „Шалетов“ меморијал
Следећи текстТријумф на почетку сезоне