Одбрана Супер Купа

60

Други по реду Супер Куп одржаће се у четвртак 4. Октобра 2012. године са почетком од 20 часова у дворани Шумице. Овог пута учесници су победник Купа Србије – Војводина и првак државе – Црвена звезда. На конференцији за медије уприличеној у псоловници Винер штедиша осигурања своја очекивања изнели су тренери обе екипе Никола Салатић и Душко Николић, односно капитени Ненад Симеуновић и Михајло Митић.

Тренер шампиона државе истакао је да су у последња четири меча црвено бели тријумфовали над Новосађанима и нада се да ће се то наставити, те да ће и у Супер Купу они бити победници.
Драго ми је што смо ми били први освајачи Супер Купа, и нагалшавам да је много теже бранити него нападати титулу. Састају се две младе екипе, али се такође не бих сложио са констатацијом да је Звезда фаворит у овом мечу. Последњи пут смо се састали у финалу плеј офа где смо их победили три пута, затим сад на турниру у Кладову, тешко је једну добру екипу победити пет пута, али се надам да ћемо то успети – закључио је тренер црвено белих.

Претходни текстХладне главе против Јавора до првог места
Следећи текстВрбанц и Тревис угасили Звезду