У уторак гостовање Задру

20

Кошаркаши Црвене звезде су стартовали поразом у АБА лиги. Времена за туговање нема јер ће наши играчи гостовати у уторак Задру од 18 часова. Задар је изгубио од Партизана резултатом  81 :74 у Пиониру.  Наше кошаркаше чека тешко гостовање у уторак :

Очекује нас веома тешка утакмица. Задрани су се сигурно напунили самопоуздањем, јер су у првом колу у Београду одиграли веома добро. Са друге стране, ми смо изгубили у Сплиту зато сада имамо обавезу да у драстичној мери поправимо приступ и забележимо победу – почео је причу тренер Црвене звезде ДИВА Миливоје Лазић.
Црвено-бели ће у понедељак одрадити тренинг, а након тога ће имати састанак на коме ће анализирати свог наредног ривала.
Задар има одличан тим. То је састав без истакнутих појединаца, али су попуњени на свим позицијама. Такође, недавно су потписали уговор са веома квалитетним плејмејкером. У игри Задра доминира крилни-центар Тревис Ромео, чије су основне карактеристике снага, брзина и велико искуство. Задар је јако борбена екипа која често мења ритам, агресивни су и у одбрани и у нападу, играју доста контри, а своју шансу траже из лаганих поена и доброј игри у транзицији – истакао је Лазић и потом додао:
Мислим да ће и у овом мечу много тога зависти од нас самих. Шансу за победу видим само у нама, односно у нашем врло ангажованом приступу. Уколико Звезда овој утакмици буде приступила на прави начин, то је наша шанса за успех не само на овом мечу, већ у целој сезони. Морамо да прикажемо већу борбеност, жељу, да изгарамо на терену и сигуран сам да ће се тај труд исплатити – закључио је Лазић.

Претходни текстНиколићева и Дошен шампиони Србије до 23 године
Следећи текстХладне главе против Јавора до првог места