Циљ друго место

39

Ватеролисти Црвене звезде прву утакмицу Евролиге играју на домаћем терену (26. Септембар, СЦ 11.Април) против хрватског Југа.  То ће уједно бити и промоција новог тима црвено белих, а очекивања су скромна упркос томе што се Звеуда почетком сезоне појачала са чак четири репрезентативаца.

Никола Рађен, једно од највећих појачања ове сезоне истиче да је много лакше тренирати са играчима које познаје, доста су уиграни и нада се добром исходу у предстојећем дуелу са Југом.
Ми треба да гледамо само наш тим, и да искреирамо добру игру, а када то буде како треба ни резултат неће изостати – закључио је Рађен.
Тренер црвено белог тима Дејан Савић напомиње да је група „нормална“, тј да су избегли италијанске клубове, који важе за тешке противнике.
Што се тиче Лиге шампиона гледаћемо што даље да стигнемо. Ово је нова екипа, треба доста времена да се уиграмо, променили смо шест играча. Добили смо тренутно најбољу екипу у Европи – Југ. Наш циљ је да пробамо да одиграмо што боље и да јуримо то друго место – наговестио је тренер црвено белих.

Претходни текстЗвездаши заблистали на државном првенству
Следећи текстТри титуле за млађе категорије