Без страха у реваншу

37

Да Бордо није баук фудбалери Црвене звезде уверили су се минулог четвртка пред својим навијачима у Београду. Изабраници Александра Јанковића у првом „полувремену“ одлучујућег меча за улазак у Лигу Европе надигравали су се са француским прволигашем, борили су се као лавови и умало били награђени за велики труд. Сада пред реванш дуел у Бордоу желе да понове београдску партију, свесни чињенице да ће се овог пута мрежа затрести. 

Ретке су утакмице у историји Црвене звезде у којима није било императива победе. Још уочи првог меча сви су нас прежалили, ретки су они који су веровали у позитиван резултат на Маракани, али нас не интересује мишљење других и мирно идемо у Француску. Тачно је да су јачи од нас и да играју у квалитетнијој лиги. Нећемо да се лажемо и да претимо Бордоу, али имамо јасан план како да играмо. Не плашимо се – рекао је тренер црвено-белих Александар Јанковић.
Састављање тима за овај меч биће посебно тежак задатка за шефа струке, с обзиром на то да је велики број играча под упитником због повреда зарађених на претходне две утакмице.
Јовановић је и даље под знаком питања, тренира дозирано, а у среду ћемо знати да ли је спреман. Он жели да игра, исто желим и ја, али ћемо о томе одлучити уочи утакмице. Мање проблеме са повредом имају Лазовић, Милуновић, Вешовић и Микић и никога нећу оптерећивати да мора да игра. У постави ће бити само најспремнији. Чека нас велика утакмица, која мотивише сваког од нас и уверен сам да ће сви играчи, па и они који тренутно имају лакше повреде, учинити све да је не пропусте.
Утакмице се игра у четвртак од 20:30, а експедиција црвено-белих креће из Београда чартер летом у среду у девет часова.

Претходни текстСтефановић се повукао из здравствених разлога
Следећи текстМудрински потписао за Звезду