Ели Бабаљ: „Звезда ми је остварила сан“

75

Фудбалски клуб Црвена звезда данас је и званично промовисао своје ново појачање у виду напада – Елија Бабаља. Наиме, он је због превелике љубави према београдском клубу одлучио да буде део тима Роберта Просинечког. Од почетка припрема је присутан на тренинзима, а уговор са црвено – белима потписао је на четири године. Најавио је да ће дати све од себе како би се на Маракану вратио шампионски трофеј.

Велика ми је част што сам дошао у највећи клуб у Србији. Од када знам за себе,  навијам за Звезду и искрено се надам да ћу дати допринос освајању шампионске титуле – рекао је млади нападач приликом промоције на Маракани.
Јасан је био Бабаљ када су у питању и европске амбиције и жеље у новом клубу.
Искрено се надам да ћемо у квалификацијама за Лигу Европе отићи што даље, а ако Бог да, и да се пласирамо у групну фазу такмичења – истакао је Ели.
Лјубав према нашем клубу Бабаљ је наследио од свог оца.
Мој отац је велики навијач Црвене звезде. Био је на утакмици против Бајерна у полуфиналу Купа шампиона 1991. године, а ја.. Чим сам се родио добио сам црвено – бела обележја. Заволео сам Звезду и доласком на Маракану мој сан је остварен.
Обештећење за младог фудбалера износило је 350 хиљада евра и то у две рате. Првобитно је било речи о цифри од 650 хиљада евра, али челни људи из Љутице Богдана 1а успели су да се договоре са Елијевом менаџерском агенцијом.
Промоцији на стадиону Црвене звезде присуствовале су и амбасадорка Аустралије у Србији Хелена Стадерт, као и амбасадорка Србије у Аустралији Неда Малетић.

Претходни текстОбављено тестирање пред припреме
Следећи текстКонституисан нови сазив Скупштине