Време за реванш

28

Кошаркаши Црвене звезде  спремни су  да се реванширају БКК Радничком за болан пораз који су у првом делу сезоне доживели. Меч ова два ривала игра се у среду 9. маја  у оквиру 10. кола АСЛ а капије „Пионира“ биће отворене за све навијаче.

Црвено-бели из утакмице у утакмицу постају све бољи. После тријумфа над Мега Визуром и краће паузе у првенству због завршног турнира јуниорске лиге изабраници Светислава Пешића мотивисано улазе  у наставак сезоне.  На реду је дуел са БКК Радничким, великим дужником из првог дела сезоне. 
– После дуже паузе поново смо у „Пиониру“. Играли смо доста дуела на страни и мислим да ће нам баш пријати да играмо пред нашом публиком. БКК Раднички је у Суперлиги показао да има велики таленат и то нас заиста мотивише. Управо захваљујући екипама попут њих ово наша лига добија посебан тон. Ми смо на чудан начин изгубили прву утакмицу у Шумицама, сада је време за реванш. Очекујем да нас публика подржи. Наш циљ је добро познат, стремимо ка пласману у плеј-оф, то се неће променити ни на овом дуелу– реко је Пешић.   
Поред борбе за бодове, утакмица ће имати и свечарски карактер. Вук Радивојевић добиће од навијача нашег тима симболичан поклон. На мечу са Војводином  бек црвено-белих одиграо је 288. сусрет за Звезду и тако стигао до десетог места на вечној листи.

Претходни текстНа пецењу са Савом Лешићем
Следећи текстСтрелкиње спремне за Милано