Храбро на Војводину

38

После трећег пораза у низу од Војводине ватерполисти Црвене звезде ВЕТ вечерас  ће имати прилику да прекину неславну серију и савладају ривала, те обезбеде мајсторицу кроз коју би дошли у прилику да играју финале плеј – офа. Немају право на кикс. Бити или не бити. Крај или наставак сезоне. У суботу новосадска екипа славила је са 8:3 у првој утакмици полуфинала, а после данашњег реванша на Дорћолу све ће бити много јасније.

 У прошлом мечу противник је играо сјајну одбрану и ето, заслужено је и победио. Међутим, ништа није готово. Ове године смо умели да их победимо, зашто не бисмо и сад. Војводина је одличан тим. Иако можда имају предност, ми играмо на нашем базену и покушаћемо да изборимо мајсторицу – рекао је тренер нашег тима Дејан Савић.
Вечерашњи дуел неће донети посебне тактичке измене, а ли према речима стратега црвено – белих сваки ватерполиста мора да пружи максимум, обзиром да ривал у меч улази растерећно.
– Морамо да се скупимо, одиграмо борбено, храбро и најбоље што можемо. Ако то урадимо, бићу задовољан, без обзира на исход – завршио је он.
Утакмица ће бити одиграна од 20 часова и 45 минута на базену СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“.

Претходни текстОдличне Шекарић и Аруновићеве
Следећи текстЗвезда поражена у „Језеру“