Јаком одбраном до победе

29

За кошаркаше Црвене звезде ДИВА није било предаха ни за време Ускршњих празника. Одмор су имали само на Велики петак. У суботу су одрадили један тренинг, а на дан Ускрса чак два.

У оквиру 7. кола Агрожив Суперлиге наш тим гостује Радничком из Крагујевца. Црвено – бели на пут крећу данас после поподневног тренинг који је заказан за 16 сати и 30 минута, а дуел са Крагујевчанима заказан је за сутра од 18 сати.
– Чека нас тешко гостовање јер сви знамо да је у Крагујевцу врућ терен. Међутим, ми смо ове сезоне доказали да имамо квалитет. Ако смо успели да их победимо у АБА Лиги, надам се да можемо и овог пута да поновимо тај подвиг. Начин на који смо играли друго полувреме против Радничког ФМП – а свакако је модел игре који би требало да применимо и у дуелу са Крагујевчанима – рекао је наш центар Урош Николић и наставио: – Знамо одакле нам прети највећа опасност. Американци Скот и Сајмон играју феноменално и прво ћемо морати њих да зауставимо.  Уколико од старта кренемо озбиљно када је одбрана у питању, можемо се надати повољном исходу.
Николић је у Крагујевцу провео годину дана, али како каже, он је професионалац  и неће дозволити да емоције утичу на његову игру.
– Родом сам из Баточине и познајем доста људи тамо. Сигуран сам да ће неки од њих доћи на утакмицу како би гледали Андреју Милутиновића и мене. Једино ће се, можда, због тога пробудити неке емоције, али мораћу то да исконтролишем и каналишем обзиром да сам  професионалац и да играм за Црвену зведу – завршио је Николић.

Претходни текстХРИСТОС ВАСКРСЕ
Следећи текстОдличне Шекарић и Аруновићеве