Црвено бели дочекују „Пантере“

22

После пораза у „вечитом“ дербију нашим кошаркашима на мегдан излази екипа ФМП Радничког. Ако и на овој утакмици изабраници Светислава Пешића покажу квалитет какав су пружили у дуелу са Партизаном, нема сумње да победа неће изостати.

Тренер Црвене звезде ДИВА, Светислав Пешић пред утакмицу шестог кола АСЛ Србије напомиње да је атмосфера у тиму сјајна и да су играчи у потпуности спремни за „Пантере“.
Нама је драго да ови момци из Радничког ФМП–а, који су напорно радили целе године, изборили пласман у Супрелигу. Победили су у неколико утакмица у низу у финишу Кошаркашке лиге Србије и морам да признам да смо тада навијали за њих. Али, више то није случај, за њих више не навијамо већ у Суперлиги мислимо само на нашу лигу – истакао је Пешић и додао да је Раднички ФМП кроз победе у првом делу шампионата и добрим стартом у Суперлиги стекао сигурност.
Играчи су добили део тог позитивног безобразлука, па сада они очигледно верују у свој квалитет и серију добрих игара. Нама ће због свега тога бити отежан посао. Међутим, као што они имају своје и ми имамо наше циљеве. Зато ћемо се добро припремити да бисмо ту утакмицу победили – јасан је Кари.

Претходни текст„Једва чекамо да дерби почне“
Следећи текстСпартак савладао Звезду