Звезда повела у финалу плеј офа

25

Одбојкашице Црвене звезде славиле су над екипом НИС Спартака у првој утакмици финала плеј офа резултатом 3:2.

Шумице су биле право поприште борби између два велика ривала и после пет сетова Звезда је повела у финалној серији. Обе екипе су кренуле жустро и до самог краја утакмице није могло да се претпостави ко ће славити. Први сет је припао гошћама које су сваку грешку изабраница Ратка Павличевића зналачки казниле.
У другом сету Звездашице су збиле редове, чиниле чуда на терену, прорадила је и Радуловићева, док је Кубура била знатно храбрија у нападу. И у наставку игре црвено беле су биле доминантне, а предњачиле су Ракић и Кецман.
У четвртом сету играло се поен за поен, али су на крају Суботичанке пресекле и избориле тај берјк. Када је било најпотребније наше грације су биле и најјаче. Одбојкашице Црвене звезде наметнуле су ритам у одлучујућем сету и избориле прву победу у финалној серији плеј офа.

Црвена звезда – НИС Спартак 3:2 (20:25, 25:22, 25:21, 23:25, 15:9)
Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 200. Судије: Дејан Јовановић (Београд) и Иван Лазаревић (Шабац). Трајање меча: 124 минута.Резултат у серији: 1:0.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ракић 13, Поповић 3, Радуловић 2, Кубура 14, Кецман 16, Стевановић 20, Валчић (либеро), Будровић 9, Медаревић, Лукић, Чанак, Пушић (либеро 2). Тренер: Ратко Павличевић.
НИС СПАРТАК: Трнић 5, Цветићанин 18, Хелић 19, Д. Раденковић 7, Т. Матић 20, Мрдак 8, Мемишевић (либеро), Олуић, Д. Матић, Вујчин, К. Раденковић. Тренер: Дамир Петковић.

Претходни текстПрекид победничке серије у Крагујевцу
Следећи текстЦрвено бели ишчупали победу