Победа је императив

52

Фудбалери Црвене звезде дочекују сутра Партизан у оквиру прве полуфиналне утакмице Купа Србије. У  табору са Маракане надају се добром резултату и верују да ће пред пуним трибинама успети да изненаде противника.  На данашњој конференцији за штампу овај меч најавили су Душко Тошић, Дарко Лазовић и Гебел Евандро.


Један од најискуснијих првотимаца нашег тима Душко Тошић свестан је одговорности и значаја овог сусрета.
– Од 10. јануара причамо само о овој утакмици. Имамо императив победе, а поред тога, у предности смо зато што играмо на нашем терену. Истина је да смо имали негативан скор у последње време, али нам претходне четири победе из првенства дају наду. Верујем у добру игру, самим тим и резултат. Чак нам и 1:0 одговара – рекао је Тошић.

Дарко Лазовић ће оставити срце на терену. Ривала није много коментарисао, али нагласио је да Партизан има квалитетан колектив.
– Црно – бели имају искусне играче, тим им је састављен од искусних појединаца, али ми смо млади и одлични. Према мом мишљењу, дебитанти нам неће представљати проблем. То су све момци који знају да играју фудбал и знају шта је дерби – објаснио је наш крилни играч.

Гебел Евандро све своје мисли усмерио је на сутрашњи сусрет. Очекује фер и коректну борбу са најљућим ривалом и не осећа притисак због кикса који је направио у претходном првенственом дербију – промашио је пенал. Мисли само на игру своје екипе.
– Нисам под притиском због прошлог меча и промашеног пенала. Сутра је, ипак, нова утакмица и наша шанса да победимо најљућег ривала. Даћу све од себе, ка томе једино и тежим. Победу сви желимо. До сада нам је недостајало мало среће, надам се да ће нас сутра погледати – истакао је Евандро.
Утакмица на стадиону Црвене звезде почеће у 19 часова, а капије ће бити отворене четири сата раније.

 

Претходни текстРазграбљене улазнице за север
Следећи текстОмар Томас за бољу будућност деце