Без предаје против Партизана

33

После пораза у Тел Авиву од Макабија, Црвена звезда дочекује „вечитог ривала“, екипу Партизана. Последњи сусрет ове две екипе био је на Купу Радивоја Кораћа где су изабраници Владимира Јовановића славили победу. Ова утакмица би требало да буде сјајна прилика за реванш, али после гостовања „поносу Израела“ већина играча Светислава Пешића је под знаком питања.

Имали смо доста напорно путовање које нам у овој ситуацији није уопште добро легло. Нисмо у сјајној физичкој снази, али то не значи да ћемо се унапред предати као што смо то урадили против Макабија. Свака утакмица против Партизана је високог ризика и зато треба да се игра на високом новоу. Ми смо ту показали да је врло могуће играти равноправно, али да ли је у овој ситуацији у којој смо могуће победити то ћемо видети усусрету са црно белима – напоменуо је Кари, а потом додао.
Све што је планом утакмице предвиђено настојаћемо да изнесемо до краја. Играћемо онолико колико нам противник дозволи. Надам се да смо из претходне утакмице са Партизаном извукли неку поуку, очекујемо добру утакмицу. Једина наша предност је у томе што ћемо имати подршку публике, која када нам не иде онако како желимо помаже да превазиђемо тај период – објаснио је Пешић.

Претходни текстЦветковић у селекцији света
Следећи текстУбедљива победа увертира за дерби