Десет медаља за црвено беле

36

Сениори Црвене звезде одушевили су на Првенству Београда које је у недељу одржано у Шумицама. Црвено бели су у богату ризницу нашег клуба додали десет медаља, злато, сребро  и осам  бронзи.

Љиљана Савановић, најбоља српска џудисткиња у конкуренцији до 48 килограма наставила је са одличним резултатима. Првенство Београда завршила је са најсјајнијим одличјем.
Минула година је била одлична за мене али то је тек почетак. Сада је најважније да наставим са одличним резултатима на домаћој и такмичарској сцени – рекла је Љиљана Савановић.
Са титулом вицешампиона Првенство Београда завршио је Божидар Божинић узданица нашег клуба у супертешкој категорији.
Испунили смо план и сада потпуно спремно очекујем Првенство Србије у Нишу. Реална очекивања су да остварим потврдим квалитет и окитим се најсјанијим одличјем – истакао је Божидар Божинић.
У женској конкуренцији млада Милица Николић у конкуренцији до 48  килограма освојила је бронзано одличје.
Код сениора у потпуности испуњен план за Првенство Београда. Бранислав Јовановић ( до 60 кг), Дарко Иванчик ( до 66 кг), Милан Николић ( до 73 кг), Бојан Дошен ( до 81 кг), Бошко Остојић ( до 81 кг), Бошко Божинић ( преко 100 кг) и Горан Јовановић ( преко 100 кг) окитили су се бронзаним одличјима.
Момци и девојке су у потпуности оправдали очекивања и испунили план. Потпуно спремно очекујемо Првенство Србије у Нишу на коме ћемо уверен сам на најбољи начин опет обрадовати све наше Звездаше – истакао је Саша Трпковић, тренер првог тима ЏК Црвена звезда.

Претходни текстЗвездини кошаркаши у ОШ „Браћа Јерковић“
Следећи текстБорбеношћу до треће победе