Нови пораз од Војводине

42

Ватерполисти Црвене звезде Вет на свом терену поражени су од екипе Војводине са 5:10 (2;3, 2:4, 0:1, 1:2) у мечу 6. кола првенства Србије.

Од самог старта меча Војвођани су наметнули жесток ритам који изабраници Дејана Савића нису умели да испрате. Између друге и треће четвртине јака одбрана екипе из Новог сада читавих 17 минута била непремостива препрека за црвено бели тим.
Иако је утакмица пре почетка важила за неизвесну, тренер Дејан Савић каже да се ни сам није надао да ће на крају бити поражени са оволиком разликом.
Нисмо имали одговор у нападу. Ово је хитно стање ствари, не смемо овако да се уђе у плеј – оф. Ми смо у утакмицу ушли психолошки спремно. Могли смо да ухватимо прикључак али нисмо искористили шансе. Пред нама је период у коме треба да сагледамо ситуацију и пре плеј-офа да покушамо да побољшамо ситуацију – закључио је Савић.

Црвена звезда Вет – Војводина 5:10 (2;3, 2:4, 0:1, 1:2)
Базен Милан Гале Мушкатировић. Гледалаца 300. Судије:Његован и Голијанин (Београд), Играч више: Црвена звезда Вет 8 (1), Војводина 9 (4).Петерци: Црвена звезда Вет 1 (1).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВЕТ: Пијетловић, С.Рашовић, Стојчић, Ивошевић 2, Кљајевић 1, Милијановић, Аврамовић1, В.Рашовић, Рандјеловић, Филиповић, Балаћ, Аксентијевић 1, Драксимовић. Тренер; Савић.
ВОЈВОДИНА: Маринковић, Босанчић, Митровић, Вуксановић 3, Миличић, Вапенски 1, Матковић, Овука 1, Рандјић 1, Убовић 2, Басара, Цукић, Васић 2. Тренер: Станојевић.

 

Претходни текстЗвезда надскочила Цибону
Следећи текстГошће однеле бодове