Зима „померила“ дерби

29

Утакмица између Војводине и Црвене звезде која је требало да се одигра у суботу 11. фебруара одложена је због штедење али и могућих рестрикција струје. Нови датум  када ће дерби првог кола домаће лиге бити на програму још увек није познат.

Црвено-бели никако да поново ускоче у базен. После паузе које је уследила због ЕП у Ајднховену, ледени талас који је ових дана погодио Србију онемогућио је изабрнике Дејана Савића да одиграју прву такмичарску утакмицу у 2012. години. Меч са Војводином је отказан.
– Управо смо добили информацију да су утакмице првог кола одложене.  Штета, припремали смо се за овај  меч– истиче млади стручњак.
Дејан Савић додаје да ће сусрет са Новосађанима за његову екипу бити меч сезоне.
– Имамо велике амбиције, желимо да испунимо циљеве које смо поставили. Војводина је велики конкурент и очекује нас дуел на  „нож“. Сигуран сам да ће бити веома неизвесно и да ће детаљи решити питање победника.
Црвено-бели дуго нису имали такмичарски меч.
– Чињеница је да ова пауза утиче на нас. Одиграли смо неке спаринг утакмице са Барселонетом и репрезентацијом Македоније, али то није довољно. Тешко је одржати екипу у великом набоју без правих сусрета. Трудимо се да на тренинзима импровизујемо мечеве и тако одржимо позитивну атмосферу у екипи– завршио је наш тренер.

Претходни текстЦрвено белима измакла победа
Следећи текстЗвезда вози СЕАТ