Саопштење ВК Црвена звезда Вет

53

Ватерполо клуб Црвена звезда по први пут од свог поновоног оснивања, пре две године, на овакав начин жели да се обрати спортској јавности.

Поводом новонастале ситуације и брисања са списка путника за Првенство Европе двојице наших играча и дугогодишњи репрезентативаца Србије, Гојка Пијетловића и Марка Аврамовића, осећамо дужност према нашим играчима, члановима клуба, армији навијача и пријатељима, који су нам помогли да у претходне две године направимо запажене резултате и вратимо НАШУ ЗВЕЗДУ на ватерполо мапу ЕВРОПЕ..
Иако нас нико званично није обавестио да су наша двојица играча прецртани са списка репрезентације,већ смо за то сазнали преко посредника, желимо да кажемо следеће:
– Од почетка смо гледали само интерес СРПСКОГ ВАТЕРПОЛА И ДЕЦЕ која тренирају у нашем клубу. Нисмо желели да полемишемо са другима преко новина, јер смо сматрали да је базен једино место на коме треба да причамо.Тако ће бити и овога пута, радићемо и даље у интересу домаћег ватерпола и репрезентације Србије и поред чињенице да је Црвеној звезди нанесена огромна штета,одстањивањем двојице играча са списка репрезентативаца. Свима је у интересу да НАША РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА у Холандији дође до једне од медаља,а сви се наравно надамо злату. Због свега напред изреченог, Ватерполо клуб Црвена звезда најављује да ће се обратити јавности и рећи шта мисли поводом, у најмању руку, чудне одлуке селектора репрезентације Србије,господина Дејан Удовичића, по завршетку првенства у Холандији.
Желимо нашим репрезентативцима и стручном штабу да их  у Холандији пре свега послужили здравље, а уз мало среће, надамо се да ће НАШИ МОМЦИ,још једном обрадовати ЧИТАВУ НАЦИЈУ и достојно, као и до сада, репрезентовати СРБИЈУ  најбољем могућем светлу.

ВК Црвена звезда Вет.

Претходни текстЦрвено – беле поново изгубиле у Лиги шампиона
Следећи текстЦрвено-бели у пости прихватилишту