Звезда остала без полуфинала

30

Одбојкаши Ц. Звезде поражени су у четвртфиналу Купа Србије од екипе Младог радника 2:3. Иако, је наш тим био фаворит Звезда није могла да надокнади минус из првог меча и пласира се у полуфинале. Плаћен је цех великом броју утакмица и густом распореду па су црвено-бели остали без једног трофеја.

После драматичних пет сетова Млади радник је као и пре два дана забележио велики тријумф. У лепој атмосфери СЦ „Шумице“ наши играчи имали су подшку око 900 навијача али нису успели да дођу до своје игре и успоставе контролу меча. Гости су два пута водили а изабраници тренера Булатовића сустизали су  резултат али нису имали снаге да у тај-брејку обезбеде победу. Сусрет су обележиле одличне одбране Пожарављана, које су им  помогле да направе изненађење. Црвено-бели нису имали решење за расположеног Николу Васића. Капитен Младог радника био је сјајан, са 31 оствареним поеном засенио је све остале актере и стигао до епитета јунак утакмице. Одбојкашима наше екипе недостајало је свежине, нису могли да се опораве од великих напора у претходном делу сезоне. Пети сет био је веома неизвестан, са пуно преокрета, али су наши играч направили  неколико техничких грешака и испустили победу.
Михајло Митић честитао је гостима на заслуженој победи.
Одиграли су паметније и стрпљивије, у пресудним моментима имали су више жеље и мислим да је то пресудило коначног победника овог двобоја. Шта да се ради, идемо даље, остаје нам првенство и треба из овог да извучемо најбоље– рекао је млади техничар. 
Црвена звезда- Млади радник 2:3 (21:25, 25:17, 21:25, 25:21, 14:16)
Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 900. Судије: Јовановић, Баланџић (Београд).
Ц. Звезда: Копривица 4, Милутиновић 8, Јаковљевић 10, Митић 2, Петковић 26, Ђелић 10, Вујић, Перић 5, Пајић, Стоиловић 7, Околић, Буцуљевић
Млади радник: Дудуј 9, Мунћан 14, Вуловић 5, Костић, Васић 31, Шулц 2, Пековић, П. Петровић 12, Шормаз 1, Жљиванчанин, Н. Петровић, Маринковић

Претходни текстЗвезда поражена у дербију
Следећи текстДелегација МОС-а у посети СД Црвена звезда