Миливојевић ново појачање

57

Фудбалери Црвене звезде ће у пролећном делу сезоне бити јачи за сада већ бившег првотимца Рада Луку Миливојевића.

Роберт  Просинечки не седи скрштених руку. Стратег нашег тима склапа мозаик за пролећни део сезоне али и за оно што је још битније, будућност. Повремени репрезентативац Србије одиграо је одличну полусезону у тиму са Бањице, показао да има велики потенцијал и потрбни  квалитет да обуче црвено-бели дрес. Управа Звезде овим трансфером испунила је и другу велику жељу Просинечком (прва био Младеновић).
Млади фудбалер није крио задовољство што ће у будућности наступати за тим чији је симпатизер одувек. На промоцији појавио се у црвеној јакни.
Црвено-бело је моја боја љубави. Маштао сам о овом тренутку дуго. Посебно ми је драго што сам на крсну славу Светог Николу постао играч Звезде. Он је помогао у Барију пре 20 година, а ја се надам да ћу сада. Потписао сам на три и по године, посебно задовољство ми је што је играч и тренер какав је Роберт Просинечки инсистирао да дођем. Сигуран сам да ћу много научити од њега. Знам шта су наши циљеви и могу да обећам да ћу „гинути“ на сваком мечу.

Миливојевић се осврнуо и на то шта му овај потез доноси у каријери.
Ово је најбољи потез у мом животу. Имао сам понуде из иностранства , све су  остале по страни када је Звезда позвала. Сигуран сам да ћу оправдати очекивања.  Терен је једино мерило. Верујем у себе и борићу се да изборим место стартера.
Председник Владан Лукић истиче да су црвено-бели направили потез за будућност.
Пре свега желим Луки добродошлицу. Изабрао је најтежи али и најбољи пут. Има велику шансу да оствари свој сан, верујем у њега. Сигуран сам да неће пропустити овакву прилику– рекао је председник нашег клуба.
Он се осврнуо и на остала могућа појачања у летењем прелазном року.
Постоји списак који је тренер саставио, радимо све да испунимо све жеље. За сада смо одрадили одличан посао– завршио је Лукић.
Миливојевић се одлучио да у следеће три и по сезоне носи дрес са бројем 15.

Претходни текстМладеновић промовисан
Следећи текстЗвезда сања чудо у Сету