Младеновић промовисан

52

Фудбалери Црвене звезде у пролећном делу сезоне биће јачи за Филипа Младеновића. Тренер наше екипе Робет Просинечки  наставио је са склапањем тим за следећу сезону, потписивањем уговора са талентованим левим беком. Млади репрезентативац наступао је за Борац из Чачка, а црвено-белима се обавезао на четворогодишњу верност.

Генерални секретар Ђорђе Срефановић  био је веома задовољан обављеним послом.
Успех свих нас у клубу је што Филип данас седи овде поред мене. На наше задовољство имао је велику жељу да појача  тим. Пред њим је тежак период у коме мора да изнесе терет Звездиног дреса. Испунили смо велику жељу Роберту Просинечком и радимо све да тако буде и са осталим  појачањима. Договорили смо се још пре месец дана. Младеновић је најталентованији играч  у свом годишту и сигуран сам да ће искористити шансу. Надам се да ће брзо постати репрезентативац Србије– рекао је Стефановић.

Младеновић је био веома узбуђен што ће бранити боје клуба за који од малена навија.
Испунила ми се велика жеља. Знам у какав клуб сам дошао, имам велику обавезу да оправдам поверење које ми је указано. Хвала Борцу и Владимиру Југовићу што су ми ово омогућили. Целу каријеру играм на левом беку , верујем да ту могу највише да пружим. Конкуренција јесте велика, али то је одлична ствар. Знам да је Петковић веома квалитетан а на мени је да се потрудим и испуним очекивања– рекао је нови Звездин првотимац.

Млади репрезентативац Србије одабрао је дрес са бројем 25.
У управи нашег клуба истакли су да воде преговоре са Радом око трансфера Луке Миливојевића и да се надају позитивном исходу.
Припреме почињу 10.12. 2012. године, после седам дана рада у Београду експедиција на челу са Робертом Просинечким сели се у Будву .

Претходни текстПетар Поповић водио Звезду до победе
Следећи текстМиливојевић ново појачање