Лазовић најбољи млади фудбалер у лиги

31

Црвена звезда није блистала у јесењем делу Јелен Супер лиге, али је добила прави фудбалски бисер. Дарко Лазовић обележио је први део сезоне. Млади нападач предњачио је на сваком мечу, давао максимум и био један од најбољих на терену.

Сјајна издања овог  Чачанина нису промакла челним људима  ЈСЛ па је добио ласкаво признање. Проглашен је за најбољег младог играча полусезоне. На свечаности у хотелу „Хајат“ нашем фудбалеру награду је уручио селектор младе репрезентације Србије Александар Јанковић. 
– Веома сам задовољан како сам одиграо ових 15 мечева. Са друге стране тешко ми је што нисмо остварили бољи резултат. Звезда ми је на првом месту и осећам се лоше. Сигуран сам да ћемо на пролеће бити много бољи. Ова награда велики је мотив да наставим са добрим партијама, напредујем из меча у меч. Сви моји планови везани су за црвено-бело и још увек не размишљам о одласку у иностранство– истакао  је Дарко Лазовић.

О квалитетима нашег првотимца позитивно је говорио и селектор младе репрезентације Александар Јанковић.
– Лазовић има велики потенцијал. Одиграо је одлично овај део сезоне и драго ми је што имам прилику да сарађујем са таквим играчем. Пред њим је период  у којем га очекује напоран рад, али ја верујем у њега. Надам се да ће бити велики играч. Најозбиљније рачунам на њега у следећим  акцијама младе репрезентације.

Претходни текстЦрвена звезда прекинула победнички низ
Следећи текстПросинечки спрема велике резове