Пораз ватерполиста у финалу Купа

59

Наш клуб је поражен у финалу Купа Србије од Партизана резултатом 12:7. Иако се знало и пре почетка утакмице да су црно-бели и даље најјачи тим у Србији, наши ватерполисти су се трудили да им парирају на све начине. Успели су црвено бели уз бројну подршку са трибина да се држе до полувремена 5:2, али искуство и знање је пресудила да се у трећој деоници домаћин са Бањице одлепи на недостижних 9:3, што је и било кључ Партизанове победе.

Голман црвено белих Гојко Пјетловић и поред пораза био је задовољан пруженом игром.
Чињеница је да је противник и даље најбољи, али је нама циљ на почетку сезоне био друго место у Купу и Првенству. У Купу смо то остварили,и  сад ћемо да се усресредимо на остатак такмичења. Има још да се игра, а и ово је тим који је млад и пред којим је тек светла будућност– искрен је Пјетловић.
Партизан: Милош Вукићевић 3, Стефан Митровић и Душан Мандић по 2, Милан Алексић, Никола Дедовић, Милош Королија, Александар Радовић, Владимир Вујасиновић и Душан Мандић по један.
Црвена звезда Вет: Југослав Васовић 3, Сава Ранђеловић, Страхиња Рашовић, Срђан Аксентијевић и Марко Аврамовић по један.

Претходни текстСребро Шекарићевој
Следећи текстЗвезда жели на трон