У дерби врелог срца и хладне главе

38

Црвено бели су у утакмици са Смедеревом (4:0) направили сјајну увертиру за предстојећи вечити дерби. Пуни самопоуздања кренули су пут Аранђеловца где ће бити у карантину до почетка меча са Партизаном. Изабраници Роберта Просинечког очекују жесток дуел, али су спремни да се добро озноје и из утакмице са вечитим ривалом изађу као победници.

После три месеца паузе, Бруно Мензега се у мечу са смедеревцима вратио у великом стилу. Постигао је два ефектна гола. Први – сензационални, да загреје срца навијача, а други као потврду да је спреман итекако да помогне Звезди да оствари планове зацртане за ову сезону.
Голови против Смедерева су били лепи. Поготово овај први. Цео тим је играо сјајно и то ми је омогућило да се упишем у стрелце. За други гол највише удела је имао Лазовић. Он ми је „олакшао“ посао, а ја сам лопту само послао у мрежу – напоменуо је бразилац.

Марко Вешовић истиче да је у свакој утакмици најважније савладати противника и према томе циљ у дербију са Партизаном им је исти.
У утакмици са Смедеревом убедљиво смо тријумфовали и тиме направили добру увертиру пред дерби. После сјајних резултата у дерби улазимо спремни и мотивисани. Сваки дуел са Партизаном је тежак и зато у меч треба да уђемо максимално скоцентрисани, врелог срца и хладне главе. Потребно је да се одигра тактички доста добро и да се види једнинство на терену. Победа у дербију враћа жар у првенство који треба сваке године да се дешава између вечитих ривала. Тијумфом би били равноправан конкурент за јесењу титулу.

Ли Ади веома је задовољан утакмицом против Смедерева и нада се да ће такву игру да понове и у дуелу са Партизаном.
У претходом мечу играли смо веома добро. У утакмицу смо од самог старта ушли веома мотивисани. Надам се да ћемо у дулеу са Партизаном показти исту игру и тиме потврдити квалитет нашег тима. Победом Звезда ће поправити свој имиџ. Свима могу обећати да ћу на терену дати све од себе, јер пбеда је наважнија – истакао је репрезентативац Гане.

Претходни текстНа реду је Порто
Следећи текстНадовеза верује у победу против Порта