Лига шампиона велики мотив

56

Одбојкашице Црвене звезде спремају се за своје друго учешће у Лиги шампиона. На данашњој прес конференцији представљене су девојке које ће боје нашег клуба бранити у овом такмичењу. Звезда се налази у веома јакој Е групи са италијански Скаволинијем, руским Динамом из Москве и пољским представником Факро Мушином.

Тренер Ратко Павличевић верује у своју младу екипу.
У ово такмичење улазимо растерећено, екипа нам је подмлађена и неће бити лако. Остали смо без четири битне играчице из прошле сезоне,  даћемо све од себе да будемо ревноправни са свим противницима.  Радимо веома добро и напорно, спремни смо да се опробамо у оваквом такмичењу. Тренутно смо окренути домаћем првенству, али се полако упознајемо се квалитетом ривала у ЛШ.  Циљ је да напредујемо што више из меча у меча и да се на крају такмичења екипа потпуно афирмише. Напашћемо сваки сет па што да не и меч.

Заменик капитена нашег тима Тамара Ракић верује у квалитет своје екипе.
Тим нам је солидно промењен, али све девојке имају умеће да се носе са свим ривалима. Радимо на томе да се уиграмо и одиграмо најбоље што можемо. Задовољна сам како за сада напредује ова млада екипа. Утакмице ће бити изузетно лепе, биће притиска али наш мотив је велики – завршила је Тамара Ракић.

Први меч црвно-беле очекује у Пољској против Мушине 30. 11. 2011. године од 18 часова.

Претходни текстЗвезда поражена у Загребу
Следећи текстЦрвена звезда за помоћ Нади