Тежак задатак пред црвено-беле

46

Црвену звезду у недељу (18.00) чека веома тежак меч против Хелиоса. Иако ова слоненачка екипа у досадашњих шест кола АБА лиге није забележила ниједну победу, и са Златорогим се налази на дну табеле, има имератив прве победе. Ту је и чињеница да су Домжале незгодан гостујућ терен, а  и повреде су и даље велики проблем нашег тима.

 Миле Илић није отпутовао у Словенију. Велики недостатак ће бити и Адам Морисон који је изненада добио високу температуру па је остао у Београду. Због ударца који је добио у бутни мишић у тренинг мечу са екипом Раднички ФМП под знаком питања је и Бранко Лазић, а неизвестан је и наступ Петра Поповића који је такође на тренингу добио ударац у ребра.
 Дуже време одсутан је и Бојан Радетић коме су последњи снимци магнетном резонанцом потврдили првобитну дијагнозу да су му покидани предњи укрштени лигаменти колена, па ће после Вука Радивојевића и он морати на операцију.
И ове недеље радили смо по унапред припремљеном програму. Поново смо играли пријатељску тренинг утакмицу, овог пута са Радничким ФМП, а то ће и убудуће бити наша пракса јер желимо да кроз утакмице унапређујемо наше младе играче. Међутим, ту су објективни проблеми са повредама и болестима са којима се сусрећемо. Видећемо шта ће бити, а у овом тренутку не бих се бавио прогнозама и не бих желео да говорим о Хелиосу, јер пре свега морамо да мислимо са којом екипом и снагама ћемо ми располагати – изјавио је Пешић.

Претходни текстБронза за Герасименка на Светском Купу
Следећи текстЗвезда декласирала Бањицу