Лазић и Човић поново у сторју

68

Кошаркаши Црвене звезде Београд у досадашњих пет кола АБА лиге имају скор од две победе и три пораза. Тренер нашег тима Светислав Пешић од почетка сезоне није имао прилику да на паркет изведе комплетан састав, недостајало је и мало среће да црвено-бели упишу још неки бод на почетку сезоне.

Све је почело повредом капитена Вука Радивојевић. Искусном беку страдало је колено, па ће готово сигурно пропустити већи део сезоне. Ту није био крај малерима. Звезда је из утакмице у утакмицу остајала без играча. На листи повређених Радивојевићу су се редом прикључили: Лазић, Миле Илић, Бојан Радетић и Филип Човић.
Сада је ситуација знатно боља. Лазић и Човић близу су повратку на паркет. Против Златорога Лазић је био у тиму али није улазио у игру. Човић се такође опоравио, чека зелено светло лекара да се врати у тренажни процес. Извесно је да ће поменути тандем играти већ против Загреба. Са друге стране ослабљена центарска линија још неко време неће моћи да рачуна на Милета Илића, његов повратак очекује се тек у наредном колу. Бојан Радетић има тежу повреду колена и потпуно је неизвесно када ће поново на паркет.
Тренер Светислав Пешић размишља и о појачањима. Помињу се Марко Симонивић и још неки играчи, а тренутно је  црвено-белом дресу најближи Деметрис Николас, играч Шолеа. Да ли ће трансфер бити реализован знаће се веома брзо.

Претходни текстЗвезда домаћин квалификација
Следећи текстСећање на Звездину прву титулу