Црвено бели дочекују Спартак

29

Црвено бели после шест победа дочекују Спартак из Љига. Звезда је почела на најбољи могући начин. Прво су освојили Супер Куп победом над „вечитим“ ривалом Партизаном, изборен је пласман у осмину финала ЦЕВ Купа, а између тога у Супер лиги везали су три победе. У утакмици против Спартака из Љига, црвено бели момци су апсолутни фаворити.

Без обзира што смо фаворити ми у меч морамо да уђемо макисмално концентрисани, да будемо изузетно мотивисани и резултат неће изостати. Имали смо мало гушћи распоред, али то је сад иза нас. Очекујемо три бода портив Спартака, али не сумњамо да ћемо се ипак намучити јер су они одлична екипа – опрезан је Милан Перић.
Перић је још напоменуо да су очекивали овако добар старт, али и да низ од неколико везаних победа мора некад  да се прекине.
Од свих екипа најсличнији смо у саставу у односу на прошлу сезону. Доста нас је било у различитим репрезентативним категоријама, а одлично смо одрадили припреме. Иницијалним победама сам задовољан, треба наставити серију, али још увек не размишљамо да би могла да буде прекинута – наговестио је Перић.
У прошлој сезони најајчи елемент у игри Звезде је био – сервис!
Ми смо екипа која се добрим делом ослања на сервис. Снажан сервис јесте наш адут, а са нама су тренутно и два најбоља севера у Супер лиги Јаковељевић и Петковић из нашег тима. Нарвно ту је и много других играча који са линије сервиса могу да нанесу доста проблема ривалима.

Претходни текстУ Ужице по победу
Следећи текстЗвезда поражена у дербију