У Ужице по победу

48

Црвена звезда жели да се искупи за лошу партија против Баната у осмини финала купа Србије. Прилику да то уради имаће већ у недељу у Ужицу, где црвено-бели у гостују Слободи Севојно.

Очекује нас тешко гостовање, екипи која је ове сезоне одлично стартовала. Биће мотивисани, јер играју на свом терену. Надам се доброј утакмици и да ћемо пружити бољу партију него против Баната. Идемо на победу, као и увек. Ја сам оптимиста и верујем у тријумф – рекао је Просинечки који је признао да се више плаши игре свог тима, него противника.

Мене нико не може да уплаши. Најважније је да момци буду мотивисани, близу играча и да буду расположени за трчања. Банат нам је показао где смо, и сада морамо у свакој утакмици да пружимо максимум. У уторак смо научили лекцију. Слобода је добар тим са добром контром и полуконтром. Веррујем да ћемо доминирати и да ћемо одиграти много боље, и ако буде тако Слобода неће имати никакве шансе. Можда ће ово звучати препотентно, али ме други тимови не занимају. Фаворити смо против Слободе, без обзира што играмо у Ужицу – објаснио је Просинечки који није сигуран да ли ће моћи да рачуна на неколико фудбалера. Под „знаком питања“ су наступи Милана Вилотића, Кадуа и Уроша Ћосића. У тиму сигурно неће бити Срђана Мијаиловића.
Утакмица ће почети у недељу у 14 сати. Звезда је друга, а Слобода Поинт трећа на табели Јелен Суперлиге. Карте за овај меч могу да се купе данас до 18 сати на благајни Маракане.

Претходни текстУбедљиви против Естонаца
Следећи текстЦрвено бели дочекују Спартак