Банат нова препрека у Купу

40

Фудбалери Црвене звезде састају се у осмини финала Купа Србије са екипом Баната. Меч на Маракани одиграће се сутра од 18 часова.

Црвено- бели увек имају највише амбиције, циљ је трофеј у националном Купу, па сутра само победа долази у обзир. После два убедљива тријумфа у првенству изабраници Роберта Просинечког окрећу се новим изазовима у најмасовнијем такмичењу.
– Ради се о важној утакмици за нас, желимо што даље, да освојимо пехар. Даћемо све од себе да надиграмо неугодну екипу Баната, која спада у ред бољих у Првој лиги. Иако смо фаворити играчи морају да пруже максимум како би стигли до победе– истакао је Роберт Просинечки.
Наш тим на терен истрчаће у комбинованом саставу.
– Имали смо кратак период за опоравак. Тешко је играти у ритму субота, среда. Неколико играча има проблеме са ситним повредама и умором. Каду ће бити ван строја. Ја сам, тренер који доста ротира, и шансу ће добити пет нових играча. Од њих очекујем да у нашу игру унесу нешто ново и дају значајан допринос. Сигуран сам да ће имати велики мотив. Одлучићу после вечерашњег тренинга о стартној постави– најавио је Просинечки.

Капитен Ненад Ковачевић предводиће тим  против Баната.
– Чека нас битна утакмица. Боримо се за оба трофеја. Носио сам дрес Баната и имам велики мотив против бивших саиграча. Не познајем их довољно, али поседују кавлитет. Сваки тренинг и утакмица за мене су шанса за доказивање. Користим сваку прилику да повратим сатус стандардног првотимца– реко је популрани „Пикси“.
У нашем клубу позивају навијаче да тим бодре фер и коректно, да сусрет прође без инцидената. Карте се већ налазе у продаји, по цени у распону од 200 до 500 динара. 

Претходни текстЗвезда победила Клек
Следећи текстВреме за прву победу