Мезенга се распуцао у Сурчину

47

Фудбалери Црвени звезде били су гости Јединства из Сурчина. Повод је био отварање новог спортског комплекса у тој општини, a траку је пресекао наш председник Владан Лукић .Црвено- бели славили су резултатом 1:3 (0:1).

Посебно расположен у нашем тиму био је Бразилац Мезенга који је мрежу противника затресао два пута( једном ефектно из слободног ударца). У листу стрелаца уписао се још и Марко Вешовић. Тренер Роберт Просинечки извео је комбиновани састав. На терен су истрчали: Ковачевић, Весић, Вешовић, Ли Ади, Мезенга, Јеремић, Савио, Петковић, Игњатијевић, Пожар и Луковић. Играли су још: Станковић, Спасић и Перић.

Мезенга је поред два поготка пропустио још неколико изгледних шанси. Радује и чињеница да је Вешовић поново био ефикасан.
Меч је користио највише нама са мањом минутажом. Истрчали смо добро утакмицу, победили, и сада се окрећемо припреми дуела против Новог Пазара који нас очекује у суботу Драго ми је што сам после Металца опет постигао гол, па се надам да ће их бити и у настваку сезоне– истакао је Вешовић, који је у Сурчину зарадио лакшу повреду, па ће морати да мирује наредна два дана.


Претходни текстЧовић задовољан почетком
Следећи текстЕвропски куп у Србији