У Талин по победу

34

Одбојкаши Црвене звезде састају се са екипом Селвера у оквиру првог меча, четвртфиналне фазе ЦЕВ Купа. Меч је на програму сутра од 18,45 часова у Талину.

Пре четири године ове екипе одмериле су снаге у овом истом такмичењу, а после изједначеног резултата у победама (1:1), одлучио је златни сет. Естонци су били сконцентрисанији и успели су да прођу даље. Оба ривала у овај двомеч улазе са потпуно измењеним саставима.
– Очекујем добру утакмицу, и надам се најбољем. Ривал је солидна екипа, али мислим да је наша предност младост и велика жеља за победом. Даћемо све да остваримо добар резултат у Талину– истакао је наш либеро Филип Вујић. 
Селвер је пет година за редом шампион Естоније, освајач националног купа и победник „Шенкер лиге“.
– Нисмо имали прилике да их видимо на делу. Пред меч ћемо погледати снимак њихових дуела, упознати се са карактеристикама. Имају младу екипу, а највећа снага им је вероватно искусни Мересар. Верујем да ће стручни штаб након анализе противника припремити адекватну тактику– сматра Вујић    
Црвено- бели у прошлој сезони нису имали среће са жребом, намерили су се на италијански Лубе.
– Извесно је да нам распоред овога пута иде на руку. И против Италијана, који су изузетно озбиљна и снажна екипа посебно у Београду показали смо да можемо да им парирамо. Ако будемо пружили свој максимум, можда можемо да одемо корак даље у односу на прошли циклус. Сада је најбитније да савладамо Естонце– поручио је Филип Вујић. 
Изабраници Жељка Булатовића желе да се реванширају Селверу за пораз од пре четири године, што ће свакако бити додатно мотив.

Претходни текстЗвезда на Порто
Следећи текстЧовић задовољан почетком