Радивојевић срећан због уједињења

48

Бивши играч ФМП-а Вук Радивојевић није крио задовољство што ће поново после уједињења клуба из Железника и Црвене звезде играти за тим из Љутице Богдана:
Најбитније је што је коначно све завршено, што ћу поново играти за Црвену звезду, а надам се још бољој сарадњи него што је то био случај док сам први пут играо за црвено-беле.

Радивојевић је открио наредне планове нашег тима:
Јутрос смо имали тренинг, а после подне имамо састанак са председником, где ћемо детаљније бити обавештени о новонасталој ситуацији. У понедељак нас већ чека пут ка Златибору на висинске припреме.
Вук је истакао да су играчи ФМП и пре уједињења са црвено белима вредно тренирали
Ми већ дуго радимо. Од 25. јула смо почели припреме. Играчи који су нам се прикључили су већином сви млади, али су доста озбиљно схватили све ово што се дешава око уједњења црвено белих и ФМП-а. Већ нас је 18 на тренингу ,а то значи да је конкуренција одлична. То је одлика свих великих тимова. Сви се намећу за своје место у тиму.
Радивојевић је прокоментарисао и могући долазак Светислава Пешића на клупу црвено-белих.
Звезду последњих сезона ништа није красило. Одавно се већ помиње име Светислава Пешића да ће бити на челу нашег тима.О њему имам само речи хвале. Што се тиче његовог доласка још ништа није дефионитивно утврђено– закључио је Радивојевић.

Претходни текстБекрић отпутоавао на Универзијаду
Следећи текстИлић појачање црвено-белих