Просинечки презадовољан игром

38

Црвена звезда је декласирала летонски Вентспилс 7:0 у реванш мечу 3. кола квалификацијама за Лигу Европе. Укупна победа – 9:1! Тренер црвено-белих Роберт Просинечки после меча је наравно био задовољан, али је и поручио да сада не треба улазити у еуфорију.


Шта да кажем после 7:0? Не би требало да уђемо у неку еуфорију јер нисмо постали прваци Европе, а тек нас очекују мечеви за улазак у Лигу Европе и цело првенство – рекао је Просинечки, али је истакао да је ово било најбоља игра црвено-белих откако је он постављен за тренера првог тима.
Момци су одиграли феноменално! Држање лопте, реализација, све је било одлично, осим оне једне грешке у одбрани кад је Бајковић био сјајан. Захвалио би се навијачима, направили су сјајан амбијент и они су посебно заслужни што смо доминирали. То је уосталом била и моја жеља кад сам долазио, да домининирамо, поготово на свом терену. Трудићемо се да овако наставимо, али не очекујете да стално побеђујемо 7:0 – истакао је Просинечки.
Упитан кога би желео у плеј-офу за пласман у групну фазу Лиге Европе, Просинечки је овако одговорио:
Молим вас, вечерас бих да уживам у победи. Сутра ћемо причати о ривалу у наредној рунди. Кога год добијемо биће веома тешко. Биће баш занимљиво видети кога ћемо извући.

Претходни текстЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВЕНТСПИЛС 7:0 (4:0)
Следећи текстНаше јуниорке на ЕП у холандији