Евандро и Борха прижељкују успешну сезону

64

Бразилац Евандро Гобел и  Колумбијац Крстијан Борха су пролетос потврдили да су права појачања, да су прави играчи за Црвену звезду. Пред крај сезоне повреда је популарног „Маестра“ удаљила са терена, али на његову срећу и срећу свих навијача Звезде, та повреда је далека прошлост за сјајну десетку црвено-белих.

Осећам се одлично, ни трага од повреде која ме је баш мучила. Не осећам бол и спреман сам на највеће напоре – каже Евандро.
Евандро је у средини терена, уз Кадуа, добио и Милоша Димитријевића са којим се полако уиграва на тренинзима и утакмицама.
Врло добар играч. Не причамо много али на терену се разумемо сјајно. Има сјајан преглед игре и мирну лопту. Мислим да смо добили квалитет са њим.
Са друге стране, Кристијан Борха обећава да ће у новој сезони бити далеко ефикаснији.
 – Знам да се од мене очекује више голова и сигурно је да ће их више и бити. Не желим да било шта обећавам јер видећемо колико ћу играти и на којој позицији – искрен је Борха.
Борха је уверен да је тим Звезде сада јачи него пролетос.
Јачи смо јер је стигло неколико квалитетних играча. Мезенгу познајем из Бразила и ради се о сјајном нападачу који ће сигурно дати много голова ове сезоне јер он то једноставно ради одлично. Ипак, и остатак екипе је напредовао јер смо сви схватили тренерову филозофију и уиграли се. Отишло је неколико играча али тим није мењао своју основу– напоменуо је Борха.

Претходни текстУНТЕРШИЦЕН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:9 (0:6)
Следећи текстНаши чланови на ЕШ малокалибарским оружјем