Победа на Маракани – једина опција

31

Необесхрабрује наше фудбалере то што ће Партизан у сутрашњи (17.00) реванш меч полуфинала Купа ући са два гола предности. Изабраници Роберта Просинечког сматрају да доста тога могу да ураде током 90 минута дуела на Маракани, да имају снаге и квалитет да анулирају предност црно-белих.

– Верујем да можемо да преокренемо резултат. Пре свега потребан нам је брз гол. У првом мечу стварно нисмо имали среће, пропустили смо пуно добрих прилика. Сада то не сме да буде случај. Самопоуздање су нам дале првенствене утакмице, а од финала Купа нећемо одустати докле год буде постојала шанса да прођемо даље – рекао је Александар Јевтић, нападач црвено-белих.
Пуно поука црвено-бели су извукли из првог полуфиналног Куп меча.
– Било би добро да целу утакмицу одиграмо као прво полувреме претходног меча против Партизана. Та игра нам сигурно може донети позитиван резултат. Било је ситуација када смо испали наивни, али прошле су три недеље и наша игра је постала још сигурнија и верујем да ће се то видети на Маракани – рекао је наш везиста Дарко Лазовић.
Претходни дуел вечитих прошао је у знаку Принца Тејга, који је деловао поприлично незаустављиво.
– Имао је доста среће код тих голова. Зауставићемо га сигурно, знамо како се креће и знамо шта нам је чинити – поручио је Вилотић,

Претходни текстОдлични резултати младих флореташа
Следећи текстНеуспех у дербију