Одлични резултати младих флореташа

38

У одличној организацији традиционално добрих домаћина, Мачевалачког Клуба Омладинац, у недељу 03.04.2011. у Зрењанину је одржан 6. по реду Ускршњи БИЦ турнир у мачевању.


 
Звездаши су имали пуно разлога за славље. У категорији девојчица до 12 година присуствовали смо Звездином финалу. Флорете су укрстиле клупске другарице Цвијовић Тамара и Костић Анђела, а победник дуела је била Тамара која је славила резултатом 15:9 . Бронзана је овога пута била Кнежевић Сара, такође чланица Црвене Звезде. У мушком флорету у истој категорији бронзу је узео Рајковић Милан, док се код девојчица у категорији до 14 година такође бронзом, окитила Рајквић Катарина. Овај пут, у категорији дечака до 14 година заблистао је Рајковић Јован освојивши златну медаљу.             
 
Све у свему, лепа атмосфера и добро дружење, по дивном сунчаном дану у граду на Бегеју и много разлога за задовољство, јер са оваквим подмлатком Звезда не мора да брине за своју будућност.


 
Младе Звездине флореташе ускоро очекују државна првенства и зато, времена за славље није било на претек. Колико већ у понедељак, на тренингу су постављени нови задатци и циљеви, које треба остварити.

Претходни текстПросинечки и Калуђеровић верују у преокрет
Следећи текстПобеда на Маракани – једина опција