66 гарнитура за 66 година

49

Акција  „66 гарнитура дресова за 66 година“ коју је покренуо наш фудбалски клуб успешно је завршена. После пријављивања више од 200 клубова из читаве Србије, одабрано је 66 добитника, којима су данас на стадиону Црвене звезде дресови и званично предати. Црвена звезда се на ову акцију одлучила упркос својој лошој материјалној ситуацији јер, како је председник клуба Владан Лукић нагласио, сматра да је дужна да помогне малим клубовима Србије.


Надамо се да ће ова мала помоћ, али од великог срца, бити корисна за све клубове. Надамо се и да ће се и други угледати на нас и мислити на комшије, на српски фудбал, на будућност и нашу децу. Звезда је стуб српства, народни клуб који има обавезу и дужност да помогне другима. Морамо међусобно да се испомажемо. Позивам вас све да сутра дођете на Маракану, на меч који ће наш млади тим одиграти против Зенита и да заједно поздравимо премијера Русије Владимира Путина који ће присуствовати тој утакмици – рекао је председник Црвене звезде Владан Лукић.
Услов за добијање гарнитура био је да се клуб такмичи у српској лиги или некој нижој, као и да има омладинске селекције.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ: Драгослава Герић (1947-2011)
Следећи текстСаопштење за јавност