Теодосић у црвено-белом јату

65

Огромна армија навијача Црвене звезда постала је бројнија за још једног члана. Милош Теодосић, тренутно најбољи српски кошаркаш и најбољи плејмејкер Европе, учланио се у Клуб навијача ФК Црвена звезда. Репрезентативни плејмејкер, који брани боје братског клуба из Атине, екипе Олимпијакоса, то је учинио из Атине.
Теодосић никад није скривао да је навијач нашег најтрофејнијег клуба,  што је осведочено на утакмици квалификација за Лигу УЕФА кад је заједно са великим именима српске кошарке Гуровићем, Миличићем, Александровим и Илићем дао подршку црвено-белима на северној трибини. Милош тада није крио одушевљење боравком међу навијачима на северној страни „Маракане“.
Чланска картица му је већ израђена и то под редним бројем 155 и биће послата његовој породици у Београду. Уједно, чланови клуба постали су и Милошев брат Јован, односно отац Миодраг. Популарни Тео ће првом следећом приликом, кад буде боравио у Београду, посетити највећи српски стадион и просторије клуба на позив председника ФК Црвена звезда Владана Лукића.
Добродошао!

Претходни текстАмбасадор Србије посетио црвено-беле
Следећи текстДика међу најбољим голманима света