Сервис одувао Рибницу

19

Сјајним сервисом до победе и важних бодова! Наши одбојкаши су у дербију 11 кола са екипом Рибнице у краљевачкој Хали спортова, славили максималним резултатом – 3:0 (25:18, 27:25, 25:15) првенствено захваљујући готово убитачном почетном сервису, који је потпуно разбио игру ривала и нашем тиму омогућио одличну игру у пољу и, у појединим тренуцима кад се ломио резултат, доносио одлучујућу предност.

Баш је сервис донео превагу црвено-белима у првом сету. Други је био много неизвеснији, јер је донео прегршт сјајних поена, смечева и блокова на обе стране, а пошто домаћин није искористио „контру“ изабраници Жељка Булатовића су то умели да казне. Пошто су нанели ударац Рибници и на психолошком плану, капитен Милош Терзић,  Петковић, Милутиновић, Јаковљевић и остали зналачки, готово рутински су у трећем сету привели посао крају, на радост бројних наших навијача у „Кутији шибица“.
Нема шта, победа искупљења за недавни пораз у вечитом дербију. И наговештај још бољих игара наших одбојкаша.
Наредни меч, у оквиру 12. кола Винер Штедише Суперлиге, црвенои-бели играју у четвртак, 27. јануара, у 18 часова. У „Шумице“ стиже НИС Војводина, а дерби ће директно преносити РТС 2.

Претходни текстПротив ТЕНТ-а у полуфиналу Купа
Следећи текстБогдановић и Перовић пред меч против Грбља