Против ТЕНТ-а у полуфиналу Купа

36

Наше одбојкашице у одбрану трофеја у Купу Србије крећу од утакмице са ТЕНТ-ом. Вољом жреба, одржаног у београдском хотелу „М“, Обреновчанке ће бити ривалке Јелени Благојевић и другарицама. Меч ће се играти 19. фебруара, а други полуфинални пар чине Визура – Раднички.
Нажалост, још није познат домаћин финалног турнира који је на програму 19. и 20. фебруара. Одбојкашки савез Србије је преузео обавезу да у најкраћем року одреди организатора, а за сада је извесно да ће један полуфинални сусрет, као и велико финале, директно преносити Радио Телевизија Србија.


Парове је на церемонији жребања одредио представник Визуре Жељко Шћепановић, а одмах пошто је одређено да ће противник Црвеној звезди бити ТЕНТ генерални секретар црвено-белих Ана Аврамовић је изјавила:
– По општем мишљењу Црвена звезда је фаворит у полуфиналу, највише због серије одличних резултата у домаћим такмичењима, али ту улогу ипак треба оправдати на терену. Нама је као и увек циљ да освојимо трофеј у 45. Купу Србије, али екипу из Обреновца треба схватити озбиљно, јер су сигурно квалитетне чим су се пласирале на „фајнал-фор“.

Претходни текстИнтервју са председником Лукићем
Следећи текстСервис одувао Рибницу