Евро-искуство за одбрану титуле

25

Одбојкашице Црвене звезде у 13. кола Винерштедише лиге Србије гостују екипи Радничког у суботу (22. јануар) од 20 часова. Црвене–беле су поред утакмица у домаћем првенству играле и Евролигу, у којој су успеле да се изборе за останак на међународној сцени, и то у Купу ЦЕВ. Тренер наших одбојкашица Ратко Павличевић каже да ће његове ученице у наредном периоду играти све боље и боље.


Након завршетка такмичења у Евролиги окрећемо се утакмицама у домаћем првенству, које нам веома значи пошто желимо да одбранимо титулу. Наравно, с посебном пажњом припремамо се и за такмичење у Купу ЦЕВ, које почиње наредног месеца. Тренутно смо мислима окренути ка утакмици против екипе Радничког, која је на програму за викенд – каже тренер Павличевић.

Наше девојке су биле међу најмлађим екипама у европском елитном такмичењу. Евролигашке утакмице су им много помогле да сакупе искуство.
Играње у Европи нам много значи. Најважније је то што су девојке показале да могу да се носе са великим екипама и да се нису обрукале. Иако нисмо успели да остваримо бар једну победу, циљ је остварен пошто настављамо играње у Европи – закључио је тренер српских шампионки.
Подсетимо да наше одбојкашице након дванаест одиграних кола заузимају прво место на табели са освојених 35 бодова, док су на другом и трећем месту екипе НИС Спартака и ТЕНТ-а са 27, односно 25 бодова.

Претходни текстСавићевић посетио Просинечког
Следећи текстРапорт из „Сплендида“