Аџић задовољан условима у Будви

51

Одавно је јасно да долазак Црвене звезде у било које место ван нашег главног града представља празник, а мешатни се свесрдно труде да им боравак остане у што лепшем сећању. Изузетак се није десио ни овог пута кад је за базу прве фазе зимских припрема изабрана Будва, тачније фудбалски клуб „Грбаљ“ који је несебично поделио своје терене са играчима и стручним штабом најтрофејнијег српског тима.

Спортски директор нашег клуба признаје да није ни сумњао у великодушно гостопримство пријатеља из Црне Горе.

– Изузетно ми је драго што смо овако лепо дочекани у Будви. Атмосфера је пријатна, хотел са највишим стандардима, док о теренима ФК Грбаљ не бих трошио речи. Сви предуслови у ту, на играчима је само да пруже свој максимум како би се наметнули Роберту Просинечком – исткао је Иван Аџић који са нестрпљењем очекује сутрашњу „премијеру“ новог стручног штаба.

Први оперативац црвено-белих помно прати прилагођаване нових игрча у Црвеној звезди и признаје да су извесни одласци Савиа и Богдановића прилика да клуб размишља о потенцијалним појачањима.

– Борха и Евандро су новајлије у Црвеној звезди и судећи по добром залагању током прве фазе припрема брзо ће се уклопити у нову средину. Њихове играчке способности су неопходне црвено-белима у настаку сезеоне – истакао је Аџић задовољтво брзом адаптацијом наших Јужноамериканаца и упознао нас са новим трансферима на „Маракани“ – Савио и Богдановић су већ отпутовли и очекујемо да ће потписати уговоре са својим новим клубовима. Њихови оласци би отворили простор за нова појачања која су нам потрбна.

Претходни текстЖесток ритам Просинечког
Следећи текстПретња уочи пута у Задар