Звезда убедљива у Пожаревцу

23

Црвена звезда је лакше него што је то било очекивано славила победу у Пожаревцу против Младог радника. Актуелни шампион је, после сјајног дуела у првом колу Лиге шампиона, одиграо још један меч, овога пута против далеко слабијег ривала и то је било довољно да изабраници Жељка Булатовића укњиже максималан тријумф. Београђани су сада на другом месту на табели, са истим бројем бодова као и лидер Смедерево, али са нешто лошијим сет количником, док је Млади радник пао на седмо место, после победа Радничког Цредy банке и НИС Војводине.

Играла је Црвена звезда одлично, а најбољи појединац пред чак 1.500 посматрача у хали СЦ „Пожаревац” био је дизач гостујућег тима, Немања Стефановић. Уз раме њему су били Милош Терзић и капитен Томислав Докић, за чије нападе Млади радник није имао решења. Дилеме у прва два сета готово да није било. Београђани су врло лако дошли до велике предности после прва два сета. Покушавао је тренер Драган Бонић изменама да покрене свој тим, који је у трећем сету пружио и најјачи отпор актуелном шампиону. Био је Млади радник у егалу све до 19:19, али су потом домаћи посустали, а Звезда је лако дошла до треће првенствене победе, друге у гостима.

Млади радник – Црвена звезда 0:3 (19:25, 20:25, 20:25)

Хала СЦ „Пожаревац”. Гледалаца: 1.500. Судије: Зоран Мурић (Ужице) и Мирко Јанковић (Ниш).

МЛАДИ РАДНИК: Вујовић 6, Филипаш 9, Каришик 4, Шатора, Петровић, Стевановић 1, Спасојевић 4, Васић 12, Пековић (либеро), Јевтић, Иванковић 6, Мојсиловић. Тренер: Драган Бонић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Зиндовић 6, Стефановић 1, Ћулафић, Пајић, Мајсторовић (либеро), Бојовић 9, Илић, Терзић 12, Докић 21, Рашић 6, Митић, Вујић. Тренер: Жељко Булатовић.

Претходни текстИвана Нешовић најбоља у октобру
Следећи текстДен Тана изабран