Ивана Нешовић најбоља у октобру

105

Ивана Нешовић је најбоља играчица Винер штедише Супер лиге за месец октобар, у избору извештача Спортског журнала и Винер штедише осигурања. Потенцијална репрезентативка Србије била је најзаслужнија за победе свог тима у прва три кола домаћег шампионата.



Ивани је трофеј намењен најбољој играчици октобра уручио Чедомир Недељковић, комесар такмичења Удружења одбојкашких клубова Првих лига. Чек од 500 евра Нешовићевој уручио је Криштоф Рат, члан Управног одбора компаније Винер штедише, иначе главног спонзора Супер лиге.



Црвена звезда је, уз Поштар 064 једини непоражени тим у Супер лиги, са свих девет освојених бодова. Црвено-беле су биле боље од Динамо Азотаре (3:1) у гостима, као и против Спартак-Азотаре (3:1) и Клек-Баната (3:0) на домаћем терену.
Ивана Нешовић, коректор Црвене звезде, била је најбољи играч у два од та три меча, у првом колу против Клечанки и у трећем на гостовању у Панчеву. Нешовићева је тренутно први поентер Лиге, са 52 поена (4,73 по сету). Ивана има успешност напада од 42,72 %. Ивана је и међу десет најбољих сервера, са просеком од 0,45 асова по сету.
У првом колу против Клек-Баната Ивана Нешовић је освојила 16 поена, а недељу дана касније против Спартак-Азотаре је додала још 11. Најбољу партију Ивана је пружила на гостовану Динамо Азотари у Панчеву, кад је била убедљиво најбољи играч на терену, са 25 поена!
Уз раме Нешовићевој у октобру је била коректор Поштара 064 Амадеа Дураковић, чији је Поштар 064 лидер на табели после три кола, без изгубљеног сета. Ипак, актуелни шампион је имао више расположених играчица, док је Ивана Нешовић у екипи Црвене звезде овога пута била најзапаженија, па је чек од 500 евра овога пута отишао у њене руке.

Претходни текстИзабрана нова управа
Следећи текстЗвезда убедљива у Пожаревцу